Mijn GeluksFactor10 programma

De afgelopen vier weken volgde ik het GeluksFactor10 programma van Foodie-ness een op mij afgestemd programma. Niet alleen kreeg ik een voedingsschema voor vier weken, maar ook workouts, tips om meer rust en ruimte in mijn hoofd en huis te kregen en yoga oefeningen.

Het voedingsschema bevatte veel lekkere en ook nog makkelijk te maken recepten. Ik heb de afgelopen weken zo lekker en gevarieerd gegeten en ik heb niet 1 keer honger gehad. Iets waar ik van tevoren best een beetje bang voor was.

Mijn lievelingsrecepten uit het programma zijn de Snickers balls, de quinoa porridge en de American blueberry pancakes.

Het GeluksFactor10 programma is voor mij een fijne reset geweest. In de weken voor de marathon van Eindhoven at ik vrij veel koolhydraten, snelle suikers en voor mij doen redelijk ongezond. Door het programma heb ik de knop weer om kunnen zetten. Ik eet weer gezond, regelmatig en gevarieerd. En dat maakt dat ik mij een stuk fitter voel.

Nu het programma er op zit wil ik dan ook het voedingsschema als basis aan blijven houden. Ik vind het fijn dat er weer structuur en regelmaat in mijn voeding zit.

Carolina deelt op haar Instagram regelmatig nieuwe recepten en tips.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s