Een off day? Helemaal niet erg!

Een off day hoeft helemaal niet erg te zijn! Tuurlijk als je dag slecht begint en je voelt je moe en grumpy is dat niet fijn. Maar het is niet het einde van de wereld en iedereen heeft het weleens. Om er toch nog een goede dag van te maken heb ik op een rijtje gezet wat mij helpt op zo’n dag.

Dance like nobody is watching

Zet een lekker foute dansplaat op en gaan met die banaan! Muziek en gekke dansjes helpen bij mij altijd. Geen inspiratie? Op YouTube staan super veel Just Dance filmpjes en workouts.

Sweat it out

Sporten is mijn favoriete manier om iets aan een slecht humeur te doen. Geen zin? Spreek met jezelf af dat je het een kwartier probeert. Heb je dan nog geen zin, dan mag je stoppen. Het is mij nog nooit gebeurt dat ik na een kwartier ook daadwerkelijk stopte.

Let’s go outside

Ga naar buiten, wandelen met de hond of je kids, fietsen, steppen of gewoon op een bankje in het park zitten. Buiten zijn werkt altijd! Extra zuurstof en het groen om je heen zorgt er voor dat je hoofd weer kalm wordt. Bovendien kunnen we zo na de winter wel wat Vitamine D gebruiken.

Relax and refresh

Verwen jezelf met een uitgebreid badritueel. Doe een lekkere badolie in bad, lak je nagels en smeer een maskertje op. Daarna voel je je als herboren.

Helpt dit allemaal niet? Onthoud dan goed: morgen is er weer een nieuwe dag en niemand is altijd happy happy joy joy.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s