Move with Shorty #7

Deze week had ik vakantie, dus lekker veel tijd om te trainen. Heerlijk! En ik kon deze week ook mijn nieuwe fiets ophalen.

Maandag

Maandagochtend deed ik een tempotraining. Lekker 10km knallen. Dit zijn echt mijn favoriete trainingen.

Dinsdag

Het was dan wel vakantie, maar dat betekende niet dat ik van mijn vaste dinsdag trainingen afweek. Dus wekker op 6:00u en gaan met die banaan! Na het rondje rennen, dook ik om 7:00u het zwembad in. We waren maar met 5 zwemmers, dus ieder had zijn eigen baan. Wat een luxe!

Donderdag

Helaas was het donderdag veel te koud om buiten te fietsen, dus deed ik in de sportschool een les spinning. Ik beklom de Alpe d’Huez en ook al was het virtueel het gaf een goed gevoel.

Vrijdag

Ik had vrijdag eigenlijk een rustdag, maar het was zulk mooi weer! En donderdag had ik een nieuw paar On’s gekregen om te testen, dus ik kon het niet laten om een klein rondje te gaan rennen. De komende weken test ik deze On. De On Cloudflyer is een wat stabielere schoen dan de X en geschikt voor duurlopen.

Zaterdag

Zaterdagochtend kon ik mijn fiets ophalen. Een week eerder dan verwacht. Zo fijn! Ik rende 4km naar de fietsenwinkel. En na talloze rondjes in de winkel geoefend te hebben met de klikschoenen. Reed ik met een kleine omweg terug naar huis. Ik vind de klikpedalen nog een beetje spannend, maar dat went vast snel.

Daarna snel door, want we hadden de eerste meeting met ons 11-steden estafette team. Met zijn zevenen gaan we van 9 op 10 juni in 24 uur 227km lopen. Ik vind dit zo’n leuk avontuur! Nadat we alle plannen hadden besproken gingen Wouter, Esmee en ik nog een rustige duurloop doen. Ik kan normaal niet zo goed rustig lopen, maar zo samen was het erg gezellig en liepen we een relaxte 15km.

Zondag

Vandaag had ik mijn eerste borstcrawl training. Erg leerzaam! Ik merk dat ik de slag een beetje te pakken begin te krijgen. Alleen rustig zwemmen en ademen is echt nog wel een dingetje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s