Review: On Cloud X

De afgelopen 2 weken heb ik de On Cloud X getest. Nog nooit eerder liep ik op een schoen van On. En ik moet eerlijk zeggen dat ik van tevoren best een beetje sceptisch was. De schoen ziet er compleet anders uit dan alle andere schoenen die ik heb en ik vond de schoen niet echt stabiel ogen.

De schoen heeft mij dan ook aangenaam verrast! Ik liep er verschillende tempolopen en intervaltrainingen op. En droeg de schoen tijdens een HIIT Workout.

Wat mij direct opviel is dat de schoen enorm licht is (188 gram) en mooi aansluit op mijn voet. Het mesh aan de bovenkant maakt de schoen lekker luchtig. Doordat de schoen weinig demping heeft moet je voet zelf aan het werk. Een goede schoen om de spieren in je voet te trainen dus.

Alle rondjes die ik op de On Cloud X heb gelopen gingen op hoog tempo. Ik denk dat de schoen ook vooral geschikt is voor korte, snelle rondjes. Voor een duurloop zou ik zelf eerder een schoen met meer demping kiezen.

📸 On

Wil jij de On Cloud X ook testen? Dat kan op 3 maart vanaf 9:00u tijdens een bootcamp bij Running Center Leeuwarden. De bootcamp is gratis, opgeven kan via info@lopen.nu

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s