Move with Shorty #5

Deze week pakte ik mijn training weer op, maar ging ik ook op zoek naar de balans. Ik merkte dat ik de combinatie van trainen voor de triatlons én trainen voor de marathon erg zwaar vond. Als ik iets doe ga ik er helemaal voor en ik houd niet van half werk. Daarom heb ik de moeilijke beslissing genomen om de marathon van Rotterdam niet te lopen. Ik ga mij eerst volledig richten op de triatlon en wil dan in het najaar weer een marathon gaan lopen.

Maandag

Ik begon de week met een fietstraining van een uur. Het liefst fiets ik buiten, maar helaas was het weer hier maandag niet echt geschikt voor. Daarom besloot ik een pittige intervaltraining in de sportschool te doen. Daarna deed ik nog krachttraining voor mijn benen en mijn core.

Dinsdag

Eigenlijk had ik dinsdag geen tijd om te rennen, maar niet rennen was geen optie, dus de wekker op 6:00u en gaan met die banaan. Een lekker snel rondje van 6km.

Woensdag

Op Valentijnsdag liep ik een heerlijk rondje van 10km. Het was zo mooi met de opkomende zon!

Zaterdag

Wat was het gister prachtig loopweer! De 12km gingen als vanzelf! Ik wisselde verhard af met een stukje bos en zag herten en Schotse hooglanders. Helemaal blij kwam ik weer thuis.

Gistermiddag haalde ik mijn testpaar van de On op bij Runningcenter Leeuwarden. De komende tijd ga ik de On Cloud X testen. Een lichte schoen die denk ik ideaal is voor de korte afstanden en intervaltrainingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s