Move with Shorty #4

Dit was niet zo’n beste trainingsweek. Waar ik dacht dat de griep onze deur wel voorbij ging, moest ik mij donderdagmiddag toch echt gewonnen geven. Na 3 dagen met een ziek kindje rondgelopen te hebben met maar 3 uur slaap, viel ik ook om.

Maandag

Ik begon de week nog positief en vol energie! Ik liep een 10km op tempo en dat voelde goed. De tempo’s loop ik weer makkelijker en met een lagere hartslag, dus dat is fijn.

Woensdag

Nadat ik dinsdag mijn training had geskipt, omdat ik me na een slapeloze nacht echt niet fit voelde, wilde ik woensdag even een stukje lopen. Eigenlijk had ik geen tijd, dus zette ik mijn wekker om 6:15u voor een blokje van 5km. Het voelde de eerste kilometers als slaapwandelen, maar achteraf was het erg lekker.

Donderdag

đź“· Vivienne Magali

Donderdag dook ik het zwembad in om de tips van Madelon toe te passen die ik in de clinic van Onefit had geleerd. Zonder Madelon aan de kant is dit toch een stuk moeilijker, maar het begin is er.

De rest van de week hing ik op de bank. Gelukkig wel met Ă©Ă©n van de mooiste sportevenementen als vermaak op de tv. Ik kan heel erg genieten van de prestaties van de schaatsers en het inspireert mij enorm om te zien hoe zij zich focussen en toewerken naar zo’n wedstrijd.

Hopelijk aankomende week een betere sportweek voor mij! Volg jij de Olympische Spelen ook? En naar welk onderdeel kijk jij het meeste uit?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s