Move with Shorty #3

We zijn alweer februari en de marathon en triatlons komen steeds dichterbij. Gelukkig merk ik dat mijn vorm ook weer terug komt, dus dat geeft vertrouwen.

Maandag

Ik begon de week zoals ik hem het liefst begin, met een lange duurloop. Het waaide flink waardoor ik het lastig vond om mijn tempo vlak te houden. Ik besloot me hier niet druk over te maken en gewoon lekker te genieten. Halverwege werd ik ingehaald door mijn oude trainer van de atletiekvereniging. Hij gaf me een compliment over mijn techniek en probeerde mij opnieuw over te halen weer bij de vereniging te komen trainen. Helaas is dit voor mij niet te combineren met mijn gezinsleven en de lessen die ik zelf geef, maar het was wel goed voor mijn ego om dit te horen.

Dinsdag

De wekker ging om 6:00u. Tijd voor een fartlek en zwemtraining. Het uit bed stappen is even lastig als het nog zo donker is, maar eenmaal buiten vind ik het heerlijk. Ook de combi met direct daarna zwemmen bevalt me erg goed.

Donderdag

Ineens begon donderdag de zon te schijnen! Ik kon het daarom niet laten om tussen mijn werkafspraken een blok om te gaan. Het werd een tempoloop van 10km. Helemaal opgeladen kon ik weer aan het werk.

Zaterdag

Eigenlijk had ik zaterdag geen tijd om te gaan rennen, dus dan zit er maar 1 ding op: tijd maken! Ik had de wekker om 7:00u gezet en 7:30u was ik ready to go. Vroeg in de ochtend rennen blijft toch echt mijn favoriet. De stad is dan nog zo rustig en je ziet het langzaam licht worden. Love it!

Zondag

Ook vandaag ging de wekker vroeg, want ik mocht een zwemclinic volgen van Madelon Baans via Onefit. Deze was in Rotterdam, dus dat betekende 3 uren in de trein. Ik houd van reizen met de trein. Een beetje lezen, mensen kijken en muziek luisteren.

De clinic was echt super leerzaam! Stap voor stap leerde Madelon ons de borstcrawl aan. Aan het eind kon ik gewoon op tempo de borstcrawl! Dat had ik echt niet verwacht! Nu oefenen, oefenen, oefenen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s