LoopPraat een must listen

Tot gister had ik nog nooit een podcast geluisterd. Ik had er weleens over gehoord en gelezen, maar het leek me altijd maar saai. Gister kwam aflevering 0 van LoopPraat online. Een podcast van twee lopers die ik al lange tijd volg en die mij regelmatig inspireren: Tim Baks hij had tot en met 2016 de blog Runner’s High en is werkzaam voor Brooks én Anton-Jan Thijssen die je misschien kent van het fantastische project ‘De rand van het land’.

Ik luisterde de podcast tijdens het wandelen en het was net of zat ik met de mannen aan tafel. Lekker kletsen over hardlopen en alles wat daarbij hoort. Ik was meteen verkocht en kan niet wachten tot aflevering 1 online komt, waarin Barbara Kerkhof te gast is.

De mannen hebben de podcast ingedeeld in rubrieken en ik heb nu al een favoriet: de loop je niet kapotcast tip *moet weer hardop lachen. Met deze keer onder andere aandacht voor het te hard trainen van veel lopers. Ook ik ben hier regelmatig schuldig aan…

Naast looptips komen er in de podcast ook muziektips voorbij, is er iedere maand een loper te gast en worden er producten besproken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de podcast? Je kunt hem hier luisteren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s