Move with Shorty #1

Vanaf deze week blik ik elke zondag weer terug op mijn trainingsweek. Hiermee hoop ik jullie te motiveren en te inspireren. Ik vind sporten altijd super leuk, maar ik weet dat dit niet voor iedereen geldt.

Maandag

Ik starte de week met een 8km run. Niks geen blue monday voor mij! Ik dacht steeds ‘ik ren weer!’. Na een blessure besef ik altijd nog meer wat een voorrecht het is om te kunnen rennen.

Dinsdag

Dinsdagochtend ging de wekker om 6:00u. Eerst liep ik een rondje van 5km om daarna meteen het zwembad in te duiken om 750m te zwemmen. Heerlijk om de dag zo te beginnen.

Donderdag

Het stormde donderdag enorm, maar vergeleken met de rest van het land viel het in Leeuwarden mee. Ik schatte in dat het veilig genoeg was om te gaan rennen. Het was een pittig, maar fijn rondje.

Vrijdag

Ik begon het weekend met een poweryoga les samen met de meiden van NSMBL. Zij waren in Leeuwarden voor een ‘relax tour’. Na de les nog even een koffietje gedronken bij Stek. Een fijne nieuwe hotspot in Leeuwarden.

Zondag

Vanmorgen wilde ik eigenlijk 10km op tempo gaan lopen, maar het was zo glad, dat ik besloot voor een relaxte 5km te gaan. Verstandig zo bleek onderweg, want ik zag de een na de ander onderuit gaan.

Daarna het zwembad ingedoken voor een snelle 1km. Het zwemmen gaat me qua conditie en kracht steeds beter af, maar aan mijn techniek valt nog heel wat te verbeteren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s