Mijn sportieve hoogtepunten van 2017

2017 zit er bijna op, samen met jullie blik ik terug op jullie mijn sportieve hoogtepunten van 2017. Het was een mooi jaar met heel veel mooie runs en events.

Met stip op 1 staat toch wel de marathon van Terschelling. Samen met een groep Anita meisjes liepen we de hele en de halve marathon. En dat heeft Terschelling geweten! Onze shirts en jasjes trokken de aandacht en er werd nog lang nagepraat over die vrolijke Anita hardloopsters.

Op een gedeelde 1ste plaats staat de trip met Anita Active naar Duitsland. Met 4 andere Anita meisjes en Marjon reisden we af naar Beieren om daar 3 dagen lang verwend te worden en hele toffe work-outs te doen. Het vetste was dat we mochten boksen met Christina Hammer. Zij is de wereldkampioene boksen en een enorme bron van inspiratie.

Alle trails, zowel georganiseerd, via MudSweatTrails als op eigen houtje waren cadeautjes. Twee keer plaatste ik een oproep op Facebook om een trail van MST te lopen. En twee keer pakte dit super goed uit en liep ik met een groep bekende en onbekende mensen een prachtige route. Dit ga ik in 2018 zeker vaker doen. Het is zo leuk om te zien en voelen dat lopen verbind.

Als laatste mogen de kidsruns die ik met Kevin deed niet ontbreken. Onze pleegzoon en ik lopen regelmatig een wedstrijdje. We genieten hier allebei heel erg van en hij wordt steeds sterker en sneller. Als ik dat trotse koppie zie als hij zijn medaille krijgt, kan mijn dag niet meer stuk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s