Sportieve doelen 2017; wat heb ik behaald?

Op 1 januari vertelde ik jullie hier wat mijn sportieve doelen voor 2017 waren. Wat ik hier van heb behaald, vertel ik jullie vandaag.

Mijn belangrijkste doel was heel blijven. En het jaar is natuurlijk nog niet helemaal ten einde, maar ik durf hierbij wel te zeggen dat gelukt is. Tuurlijk waren er wel wat kleine pijntjes, maar dankzij Rutger van Fysio 058 waren deze ook snel weer weg.

Ik wilde dit jaar heel graag weer een marathon lopen. Lange tijd leek het er op dat dit niet ging lukken. Totdat ik van Anita Active de kans kreeg om op Terschelling tijdens de Berenloop de hele marathon te lopen. Wat een feest was dit! Ik heb van iedere meter genoten met als groot cadeau een PR!

Verder wilde ik mijn PR op de halve marathon verbeteren, maar dit is niet gelukt. Ik was er in Berlijn helemaal klaar voor, maar helaas had ik daar te veel last van de warmte. Dit doel neem ik dus mee naar 2018.

Als laatste was mijn streven om weer meer aan yoga te gaan doen. Dit gaat een beetje met ups en downs. Soms doe ik wekelijks een les, soms weken niet. Wel doe ik dagelijks tussen de bedrijven toe wat yogahoudingen om een beetje soepel te blijven. Ik blijf yoga fijn te vinden om naast het lopen te doen, maar er zijn zoveel dingen die ik leuk vind!

Wat mijn sportieve doelen voor 2018 zijn hoor je zeer binnenkort. Hebben jullie nog tips voor leuke sportieve dingen die echt niet op mijn lijstje mogen ontbreken?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s