Nieuwe plannen, nieuwe doelen

📷 Berenlopers

De marathon zit er op, dat betekent tijd voor nieuwe plannen en doelen. Gister liep ik mijn eerste rondje na de marathon en dat voelde super goed!  Ik ben nog volop aan het nagenieten, maar denk ook al na over nieuwe avonturen.

2 avonturen voor volgend jaar staan alvast:

  • Over 148 dagen, op 8 april sta ik aan de start van de marathon van Rotterdam én hoop ik eindelijk onder de 3:35:00 te duiken.
  • En op 9 juni ga ik met een fantastisch leuk team de Elfstedentocht in estafettevorm lopen. Als echte Fries staat dit al lange tijd op mijn bucketlist. Met zijn zevenen gaan we binnen 24 uur 227km lopen.

De komende weken richt ik mij op het herstellen van de marathon. Ik voel me goed en fit, maar een marathon is natuurlijk niet niks voor jou lijf. Daarna ga ik mij tot begin januari focussen op snelheid, zodat ik daarna weer kan werken aan mijn duurvermogen.

📷 Janke vd Schaaf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s