Nog 1 week tot de Berenloop 

Over precies een week loop ik de Berenloop. Of ik er klaar voor ben? Dat denk ik wel, maar ik vind het super spannend. Mijn trainingen gingen goed, maar ik weet dat dit niets zegt over de vorm van de dag. Deze week deed ik wat korte loopjes.

Woensdag 


Woensdag liep een rondje op gevoel. Mijn kuiten waren nog wat stijf van de trail. Een goed moment om de nieuwe compressie tubes die ik met de trail had gewonnen te testen. 

Vrijdag


Het was vrijdag zulk lekker weer en ik was de hele dag al onrustig, dus besloot ik mezelf een loopje te gunnen. Even lekker op pad. Ik liep heerlijk en het rondje haalde een deel van de taper onrust uit mijn lijf. Ik probeerde niet te hard te gaan, maar mijn benen waren niet te houden.

Zondag


Vanmorgen liep ik, zoals ik de vorige 2 keer een week voor de marathon ook deed, 4,2km. In mijn hoofd liep ik al op Terschelling! Ik heb er super veel zin in! 

Aankomende week doe ik nog 2 rustige loopjes en staan er nog een afspraak bij de fysio en de masseur op de planning. Verder ga ik proberen extra veel water te drinken en goed te eten. Op die manier hoop ik zondag met frisse benen en uitgerust aan de start te staan.

Wie zie ik op Terschelling? En wie lopen er 5 november de marathon van NY?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s