Mijn trainingsweek #9

Het grote aftellen is begonnen en daarmee ook de marathonkriebels. Deze week was de laatste intensieve week. Vanaf nu begint het taperen. Ik moet zeggen dit vind ik de moeilijkste en minst leuke periode van het toe werken naar de marathon. Ik ben niet zo goed in rust houden…

Maandag


Maandag liep ik mijn laatste lange duurloop. Het was zeker niet de makkelijkste van de afgelopen weken, maar dat hoort er ook bij. Ik had het warm, ik had dorst en de verkeerde sokken aan. Het was een goede mentale training zullen we maar zeggen.

Donderdag


Donderdag kwam mijn startnummer binnen en moest ik wel even gaan lopen! De adrenaline gierde door mijn lijf. Ik knalde er even een snelle 5km doorheen en kwam als een blij-ei weer thuis. Later deze week hoorde ik dat ik het verkeerde startnummer heb. Dit nummer is voor de halve en ik loop toch echt de hele. Gelukkig wordt dit nog gecorrigeerd.

Zaterdag


Gister liep ik de 21km tijdens de Gaasterland trail. Wat een super leuke loop was dat! Een prachtig parcours en goede organisatie. Bospaadjes, weilanden, modder en diepe plassen. Heerlijk buitenspelen dus. Ik heb enorm genoten en voor mijn gevoel relaxt gelopen. Ik was dan ook erg verbaasd dat ik als 2de dame over de finish kwam. 


Zondag


Toen vanmiddag het zonnetje doorbrak kon ik het niet laten om een klein rondje om te gaan. Gewoon lekker op gevoel, niets moet alles mag. 

Nu ga ik echt proberen wat rustiger aan te doen, zodat ik over 2 weken met frisse benen op Terschelling sta.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s