Mijn trainingsweek #8

Vandaag is het nog precies 3 weken tot de marathon. Ik moet zeggen ik begin het nu wel spannend te vinden. Deze week liep ik alweer mijn op een na langste afstand. De training voor deze marathon voelt zo anders dan voor mijn vorige marathons. Het grootste verschil is dat ik nu mijn trainingen plan rondom mijn gezin met 2 kindjes. De vorige keren bekeek ik gewoon wanneer ik zin had om te lopen. De lange duurlopen vind ik nog steeds het allerfijnst. Mijn hoofd helemaal leeglopen en nieuwe energie opdoen. Daarna voel ik me altijd zo goed!

Maandag


Maandagochtend stapte ik in de stromende regen naar buiten. Even baalde ik en had ik geen zin, maar verschuiven van mijn run was geen optie, dus gaan met die banaan. Na een uur regen en storm, brak de zon door en ook al had ik op de terugweg wind tegen ik liep heerlijk! 

Woensdag


Woensdag begon ik met een rondje los lopen. Het tempo lag eigenlijk iets te hoog, maar mijn benen voelden goed.

Zaterdag


Na 2 emotionele dagen had ik zaterdagochtend behoefte aan een rondje  hardlopen om mijn hoofd leeg te maken en alles op een rijtje te zetten. Mijn benen waren zwaar, mijn hartslag hoog, maar wat was ik blij dat ik even had gerend. 

Zondag


Toen ik vanmorgen naar buiten keek en het prachtige weer zag, kon ik niet wachten om te gaan lopen. Ik mocht niet te ver, want morgen staat er een duurloop op het programma, maar even knallen is nooit verkeerd. Ik deed een intervaltraining waarbij ik 500m op tempo afwisselde met 500m marathontempo. Hoe gek het misschien ook klinkt, ik houd van intervallen!

Wie traint er nog meer voor de Berenloop?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s