Mijn trainingsweek #7

Iedere week deel ik met jullie mijn trainingsweek. Hiermee hoop ik jullie te motiveren en te laten zien hoe leuk sporten is.

Dinsdag


Dinsdagochtend liep ik een 10km. Ik had van te voren bedacht om deze rustig te lopen, omdat er voor woensdag een lange duurloop op de planning stond. Mijn benen hadden alleen andere plannen. Ongemerkt liep ik steeds net iets te hard. Lekker uitgewaaid kwam ik weer thuis.

Woensdag


Woensdagochtend om 6:45u ging de wekker en om 7:00u stond ik buiten. Ik had om 4:00u al pannenkoeken gegeten, dus ontbijten was niet meer nodig. Ik verstopte mijn flesje cola en begon aan mijn rondjes om de Prinsentuin. Aangemoedigd door de mannen van de gemeente, makelaars en klusjesmannen liep ik mijn 30km. Na 2 uur en 44 minuten was ik weer thuis en kon de werkdag beginnen.

Zondag


Vandaag liep ik de Noorderfit run als training. Ik wilde sowieso een 10km lopen en dan is het natuurlijk veel leuker om dit in een race te doen! De afgelopen dagen was ik niet fit en snotterig, dus ik sprak met mezelf al dat ik rustig aan ging doen. Relaxt en zonder zenuwen stond ik dan ook in het startvak. Nog even kletsen met wat bekenden en weg mochten we. De organisatie had een mooie en volledig nieuwe route voor ons uitgezet. Met daarin 2x een pittig aquaduct. Dit was even een kuitenbijter, maar super als training voor Terschelling. Met nog 1km te gaan had ik nog zo veel over dat ik besloot nog even het gas er op te zetten. Ik haalde nog wat mannen in en finishte met 47:28 als 1ste vrouw! Rustig aan gedaan en dan nog eerste worden! Dat is toch wel erg leuk!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s