Mijn trainingsweek #6

Dit was een spannende week, want vorig weekend besloot ik dat ik niet de halve, maar de hele marathon op Terschelling wilde lopen. De grote vraag was deze week: hoe staat mijn duurvermogen er voor. Ben ik op tijd klaar voor de marathon?

Maandag


Maandag was D-day! Ik wilde tussen de 27 en 30km lopen om zo vast te stellen hoe ik er voor stond. Ik liep in een lekker rustig tempo en voelde me goed. Vrij gemakkelijk liep ik 30km. Ik heb nog even overwogen om door te lopen, maar dat bewaar ik voor de komende weken.

Woensdag 


Woensdag besloot ik dat ik volgend jaar weer de marathon van Rotterdam wil lopen. Na de inschrijving trok ik mijn marathonshirt van vorig jaar aan en rende alle adrenaline uit mijn lijf.

Donderdag 


Eigenlijk had ik donderdag geen tijd om hard te lopen, maar ik had er zo’n zin in. Dus nadat ik mijn zoon op school had gebracht rende ik snel een klein rondje. 

Zondag


Afgelopen week realiseerde ik me dat mijn Nike Lunarglide totaal niet handig zijn om op de Berenloop op te lopen, want elk steentje blijft in de zool zitten… Daarom ging ik op zoek naar andere schoenen. Een risico zo kort voor de marathon, maar ik waag de gok. Ik koos voor de Nike Pegasus 34. Een neutrale schoen met een stevige hielkap. Vanmorgen heb ik 10km op mijn nieuwe schoenen gelopen en dat voelde goed. Volgende week ga ik ze testen tijdens mijn lange duurloop.

Wie loopt er nog meer de Berenloop?  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s