Happy friday #5

Het was een week van ups en downs, maar gelukkig vooral veel blije momenten. Kijk je met mij mee? 


Ik kreeg een super fijn pakket van Anita Active. Allemaal nieuwe sportbh’s, slips en bh’s van Rosa Faia.


Mijn lief verraste mij met het Bedrock boek. Ik volg Bedrock al langere tijd op Instagram en vind hun posts en artikels erg inspirerend. Het boek is ideaal om even tussendoor te lezen. Ik heb het boek regelmatig mee als ik onderweg ben, om te voorkomen dat ik naar mijn telefoon grijp. 


De inschrijving voor de Marathon van Rotterdam ging dinsdag open en ik kon het niet laten om me direct in te schrijven. Deze marathon is voor mij een speciale, omdat het 4 jaar geleden mijn eerste marathon was. Ik heb er nu al zin in!


Pompoen pannenkoeken!! Ik ben een groot fan van de recepten van Fit with Marit, maar dit recept zou een disclaimer moeten hebben, want ze zijn gevaarlijk lekker! En ook nog gezond! Ook ideaal om je kinderen ongemerkt wat extra groenten te laten eten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s