Rust is ook training

Als sporters willen we vaak meer, beter en sneller. Daardoor willen we nog weleens vergeten dat rust ook een belangrijk onderdeel van onze training is. Wanneer je rust neemt geef je je spieren de kans om te herstellen en sterker te worden.

Nu kun je op je rustdag natuurlijk op de bank hangen met Netflix of wat stretchen, maar het is nog fijner en beter voor je lijf om je te laten masseren.


Een massage zorgt er voor dat de bloedsaamloop gestimuleerd wordt en afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden. Bovendien verhelpt een massage knopen en stijfheid in de spieren. Wat belangrijk is om blessures te voorkomen. 

Als sporter heb je misschien weleens een sportmassage gehad. Maar het is ook zeer ontspannend om eens te kiezen voor een yoga massage. De yoga massage begint met een voetenbadje met rozenblaadjes waar je meteen super zachte voeten van krijgt. Tijdens de massage worden medicinale poeders en olie gebruikt voor een helend effect. Na de massage staat er een lekker kopje thee voor je klaar. 

En het fijne is, jij kunt een yoga massage van Yoga Massage Leeuwarden winnen! Deel een foto op Instagram en vertel waarom jij een massage verdient of wie jij een massage gunt. Vergeet niet Yoga Massage Leeuwarden en Shorty Moves te taggen in je foto. Op 5 oktober maken wij de winnaar bekend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s