Mijn trainingsweek #5

Iedere week deel ik met jullie mijn trainingsweek. Hiermee hoop ik jullie te motiveren. En wil ik laten zien hoe leuk sporten is!

Maandag

Ik werd wakker met nog zoveel adrenaline van de Dam tot Damloop in mijn lijf, dat ik het niet kon laten om te gaan hardlopen. Het tempo lag eigenlijk iets te hoog voor een herstelloop, maar mijn benen voelden fris en ik had totaal geen spierpijn.

Dinsdag 


Dinsdag deed ik een HIIT en core workout. Dit vind ik altijd fijn om te doen op de dagen dat ik niet mag hardlopen.

Woensdag


Woensdag stond ik al om 6:45u buiten voor een tempoloopje. Ik wist dat het een hele drukke dag zou worden en dan vind ik het fijn om de dag te starten met een run. Voor mijn gevoel heb ik dan de rest van de dag meer energie.

Donderdag


Het was donderdag zulk lekker weer, dat ik het niet kon laten om te gaan rennen. Dit soort dagen zijn echt cadeautjes. Ik probeerde het tempo laag te houden, maar mijn benen wilden steeds weer sneller. Rustig lopen vind ik nog altijd het allermoeilijkst. 

Zondag


Vanmorgen zat ik om 9:00u in mijn hardloopkleding op de bank. Niet omdat ik geen zin had om te lopen, maar omdat ik eerst de marathon van Berlijn wilde kijken. Wat was het spannend zeg! Maar na 2:03:32 kwam mijn held Eliud Kipchoge als winnaar over de finish!! Hierna was het tijd voor mijn eigen rondje en knalde ik er op hoog tempo 8km uit. Heerlijk!

Heb jij nog lekker gelopen deze week?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s