Mijn trainingsweek #4

Wekelijks deel ik met jullie mijn trainingsweek. Hiermee hoop ik jullie te motiveren en wil ik laten zien hoe leuk sporten kan zijn.

Maandag


Maandagochtend liep ik een relaxte 10km op mijn nieuwe schoenen. Ik wilde graag een schoen om naast mijn Nike Lunarglide te gebruiken. Dit was nog een hele zoektocht, maar zaterdag kocht ik de Saucony Freedom Iso. Een lichte schoen die geschikt is voor de voor- en middenvoetlander. De schoen sluit mooi aan om mijn voet en wikkelt soepel af. Missie geslaagd dus!

Dinsdag


Dinsdag had ik een drukke dag op het werk en moest ik echt even ontladen. Ik besloot een pittige yogaset te doen. Daarna deed ik nog even wat core oefeningen en kon ik er weer tegen aan!

Donderdag


Donderdag liep ik mijn laatste rondje voor de Dam tot Damloop. Ik begon aan het begin van de week ineens te twijfelen of ik er echt wel klaar voor was en voelde overal pijntjes. Het enige wat dan helpt is een rondje rennen. 

Zondag


Vandaag liep ik de Dam tot Damloop. Het was weer een feest van begin tot eind! Het raceverslag volgt morgen. Maar ik kan je zeggen ik heb enorm genoten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s