Mijn trainingsweek #3

Wekelijks deel ik met jullie mijn trainingsweek. Hier mee wil ik jullie graag motiveren en laten zien hoe leuk sporten kan zijn.

Dinsdag 


Mijn trainingsweek begon op dinsdag. Ik had eigenlijk geen tijd om te lopen, maar ik had het echt even nodig. Daarom besloot ik een klein rondje te gaan en lekker door te lopen. Dat doorlopen ging prima, want ik liep met een gemiddelde pace van 4’44. Snel douchen en op de fiets naar het werk.

Donderdag 


Toen ik donderdagochtend de deur uitstapte zag ik donkere wolken en dreigende luchten. Ik was dan ook blij verrast toen het tijdens mijn run ineens heerlijk weer werd. Ik liep een vlotte 10km en kwam met een big smile weer thuis. 


‘S Middags deed ik nog een core stability workout van Nike. Ik merk dat ik makkelijker en netter loop als ik deze oefeningen regelmatig doe. En eigenlijk vind ik het ook wel fijn om even flink te zweten na een werkdag.

Vrijdag 


Waar het donderdag nog heerlijk weer was, kwam het vrijdag echt met bakken uit de hemel. Voor ik de straat uit was, liep ik al te soppen in mijn schoenen. Ondanks de storm liep ik wel lekker. Na 14km (Strava maakte er helaas 13,9 van) kwam ik drijfnat, maar happy thuis. 

Zondag 


Vandaag was de leukste run van deze week. De Prinsentuinloop met mijn pleegzoon. Voor de start was Kevin best een beetje zenuwachtig, maar na het startschot spurtte hij er vandoor. Zo prachtig om te zien hoe hij van het lopen geniet. Na 1,6km kwamen we samen trots over de finish. 


Nu kan het grote aftellen tot de Dam tot Damloop beginnen. Ik heb er super veel zin in! Wie zie ik daar volgende week?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s