Happy friday #2

De eerste werkweek is echt voorbij gevlogen! Ik moest wel even wennen aan het vroege opstaan en op tijd op het plein en werk moeten zijn, maar ook deze week waren er weer fijne geniet momenten. Kijk je mee?


Maandag kon ik tussen de middag lunchen in het zonnetje. Heerlijk even doen alsof het nog vakantie is.


Ik was best een beetje teleurgesteld toen bleek dat er bij de nieuwe Tony limited editions geen pure chocola zat, maar de nieuwe chocola van Albert Heijn maakte veel goed 🙂 Ze zijn allebei erg lekker, maar walnoot en vijg is nu mijn favoriet.


Mijn nieuwe boek 13 minuten van Sarah Pinborough. Spannend en boeiend vanaf de eerste bladzijde.


Mijn Spibelt, misschien een beetje een gekke om hier te noemen, maar ik heb na al die jaren eindelijk een manier gevonden om mijn telefoon mee te nemen zonder schudden en schuurplekken. Je voelt de Spibelt en de spullen die je mee hebt niet zitten tijdens het rennen.

Fijn weekend allemaal!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s