Happy friday #1

Dit zijn mijn geluksmomentjes van de afgelopen week. Voor mij was dit de laatste vakantieweek. Ik genoot nog even volop van het mooie weer.


De nieuwe Flow die in een mooie envelop met allemaal leuke extra’s kwam. 


Een zelfgemaakte iced latte op maandagochtend. Ik maakte hem met de havermelk van Oatly. Deze is lekker romig en vol van smaak.

 Een ‘Watermeloen Munt’  ijsje van Nice. De aardbei variant was mijn favoriet, maar de watermeloen is misschien nog wel lekkerder. De ijsjes zijn gluten- en lactosevrij en bevatten geen gekke E-nummers.


Koffie en een kokosmakroon op het terras van Picknickers nadat ik 25km had gerend.


Met een boek in de tuin. Ik probeer wat minder online te zijn. Wat nog lang niet lukt, maar ik doe m’n best. Op dit moment lees ik ‘Ren voor je leven’ van Klaas Boomsma. Een goed en boeiend boek wat ik al lange tijd wilde lezen.

 Training geven voor The Bootcamp Club! Ik had de afgelopen 4 weken en had super veel zin om weer les te geven. Ik heb zo’n enthousiaste groep bootcampers. Na de les zat ik stuiterend van energie op de fiets.

Bron: Strava

De Athletes Unfiltered campagne van Strava waarin zij sporters oproepen om echte sportfoto’s te delen. Om te laten zien hoe mooi, maar ook hoe hard of zwaar sport soms kan zijn. Wil je meer van deze campagne zien? Klik dan hier voor de prachtige video die Strava voor deze campagne maakte.

Het was een fijne week! En nu is het al weer bijna weekend. Heb jij nog leuke plannen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s