Mijn trainingsweek #1

Wekelijks deel ik met jullie mijn trainingsweek. Hiermee hoop ik jullie te motiveren. En wil ik laten zien hoe leuk sporten kan zijn.

Maandag


Zondag liep ik een prachtige trail van Dieren naar Arnhem. Daarom besloot ik maandagochtend even een relaxt rondje te gaan fietsen. Een goede kans om mijn nieuwe fietskleding van Susy Cyclewear te testen. De kleding zat perfect! En bij thuiskomst voelden mijn benen weer fris.

Dinsdag


Dinsdagochtend liep ik al vroeg een 10km tempoloop. Ik wil me de komende weken wat meer op m’n snelheid focussen dan op m’n duur, zodat ik bij de Dam tot Damloop lekker kan knallen. Ik liep op een nuchtere maag, maar zat vol energie.

Donderdag 


Donderdagochtend was ik weer vroeg op pad. Het was ondanks dat ik om 7:30u vertrok al flink warm en benauwd. Daardoor had ik het de eerste kilometers wat zwaarder. Ik moest even zoeken naar m’n pace en ik was wat misselijk. Na 4km zat ik er lekker in en heb ik prima gelopen. Dit was wel een goede training voor de Dam tot Dam, want dan is het vaak door de late start ook warm en benauwd.

Vrijdag 

Vrijdag was het zulk lekker weer, dat ik besloot nog even een rondje te fietsen. Een perfect begin van het weekend! Ik fietste op de bonnefooi naar de dijk en via paadjes die ik nog niet eerder had ontdekt terug naar huis. Op ‘e dolle rûs, zeggen wij Friezen.

Zondag


Ik wilde deze week nog een testloopje doen voor de Dam tot Damloop. Zondagmiddag ging ik lichtelijk zenuwachtig de deur uit. Ik wil 17 september graag de 10EM op een pace tussen de 4:30 en de 4:40 lopen. En ik was voor m’n testloopje een beetje bang dat ik dit nog niet in de benen zou hebben. Gelukkig viel dat 100% mee. Ik liep met een gemiddelde pace van 4:35 en stuiterde de hele middag van de runnershigh! Zo fijn als een testloopje uitpakt zoals je wilt.

Loop jij ook de Dam tot Damloop? En heb je een streeftijd in gedachte? Ik hoor het graag! 

Een reactie op “Mijn trainingsweek #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s