I’m back!

Na een lange blogpauze ben ik terug op Shorty Moves. Ik heb nagedacht over wat ik met m’n blog wil, omdat ik de laatste tijd niet meer zo’n plezier in het blogs schrijven had. Dit kwam denk ik omdat ik mezelf te veel druk oplegde om het te goed te doen. 

Terwijl ik m’n blog net als m’n Instagram begonnen ben om mensen te inspireren om in beweging te komen en bewuster te eten. Ik wil laten zien hoe leuk sporten kan zijn. En dat is wat ik vanaf nu weer ga doen!

De komende tijd zal ik mijn trainingsweken, raceverslagen, recepten en sporttips met jullie delen. Mochten jullie nog verzoekjes hebben dan hoor ik het graag!

 

Een reactie op “I’m back!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s