Anita Sixpack Event

Afgelopen weekend was ik op uitnodiging van Anita Active in Oberaudorf, Beieren. Daar verbleef ik met 4 andere Nederlandse bloggers en zo’n 20 Europese bloggers in een heel mooi hotel met uitzicht op de bergen en een helder meertje. Bij aankomst stond er een goodiebag klaar met de nieuwste Anita sportbeha, een prachtige bikini van Rosa Faia en een complete sportoutfit. Ik was helemaal onder de indruk van de kamer, het uitzicht en de goodiebag. Wat een verwennerij! Ik moest het echt even laten bezinken.

Vrijdagochtend werd ik wakker van de zon die recht mijn kamer in kamer inscheen. Ik sprong meteen mijn bed uit en besloot even een halfuur yoga te doen op het terras voor mijn kamer. Hoe vaak krijg je de kans om je dag zo te beginnen?! Na het ontbijt besloten Marjon, Joyce, JacolienAndrea en ik een korte hike te gaan maken om de omgeving te verkennen. Nydia had helaas nog een deadline die gehaald moest worden waardoor ze niet mee kon. Om de paar meter stonden we stil om een foto te maken of te genieten van het uitzicht. Op een gegeven moment zagen we een plek waar we de rivier in konden. We klommen over de stenen naar het midden van de rivier, waar het water van de waterval langs de stenen stroomde. Joyce was zo lief om ons vast te leggen in onze nieuwe sportbeha’s. Zij maakt zulke mooie foto’s!

Terug in het hotel was het tijd voor een box clinic van Christina Hammer ook wel Lady Hammer genoemd. Christina is de huidige wereldkampioene boksen in de middelklasse een tough cookie, maar ook een hele lieve, empatische vrouw. Ik keek heel erg uit naar deze clinic, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik het ook best een beetje spannend vond. De warming-up was meteen vrij pittig. We moesten touwtje springen en Christina was niet zomaar tevreden. Zodra het tempo bij een van ons iets daalde moesten we met de hele groep 10 push-ups doen. Vervolgens was het tijd om te oefenen met de verschillende stoten. Na deze warming-up, die voelde als een volledige training, mochten we de ring in. Ik was de eerste van de groep die met Christina mocht sparren. Ze daagde me flink uit en liet me alle hoeken van de ring zien. Super leuk om te doen! Ik was echt onder de indruk van de fitheid van Christina, wat een inspirerende vrouw.

Na een korte break gingen we door naar de bootcamp training. Buiten lagen de kettlebells, speedladder, touwen en gewichten al klaar. De trainster begroette ons enthousiast en we kregen te horen dat we zouden beginnen met squats op Sally. Wie wel eens bootcamp heeft gedaan kent deze vast. Het liedje van Moby zal na deze oefening nooit meer hetzelfde klinken. Met het zuur nog in de benen gingen we door naar een HIIT circuit. Lekker 20 minuten zweten en kapot gaan!

We sloten deze sportieve dag af met een relaxte Yin yogales waarin we alle spieren weer op lengte brachten. De docent praatte ons met een kalme stem door de oefeningen heen. Voor ik het wist was het tijd voor de eindontspanning. Ik denk dat deze laatste houding nog nooit eerder zo fijn voelde.

Het waren 3 prachtige dagen met super toffe meiden. Via deze weg wil ik nogmaals Marjon en alle mensen van Anita Active bedanken. Ik heb enorm genoten!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s