Asics fuze X Rush

keep-track

Het is februari en dat betekend dat bij mij de voorjaarskriebels volop aanwezig zijn. Dat is voor mij ook meteen de start om me te verdiepen in de nieuwe sportcollecties. Een van de merken die afgelopen week zijn nieuwe collectie naar buiten bracht is Asics. En waar Asics voor mij vroeger stond voor degelijk, maar vooral saai is dat het laatste jaar zeker niet meer het geval. De lijn die Asics nu uit heeft gebracht is qua stijl vernieuwend en hip, maar technisch ook sterk.

image

Een van de dingen die er voor mij echt uitspringt is de nieuwe hardloopschoen. De Asics fuze X Rush is geschikt voor een run, maar misstaat ook zeker niet onder een goede jeans. De fuze X Rush heeft net als de Asics DynaFlyte de Guidance Line technologie in de zool die er voor zorgt dat je je voet efficient kunt afwikkelen. Ik ben zelf groot fan van de DynaFlyte, dus ben blij dat Asics dit in deze nieuwe schoen ook heeft doorgevoerd.

fuzex

Wat ik verder erg prettig vind aan de schoen is dat hij een mesh bovenwerk heeft. Dit zorgt er voor dat de schoen mooi aansluit. Daarnaast geeft het de schoen een stoere uitstraling.

Ik heb zelf nog niet kunnen ervaren hoe de schoen bevalt op de weg, maar zodra ik de schoen goed heb getest laat ik jullie weten hoe hij bevalt.

Beeldmateriaal: Keep Track

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s