Hardlopen voor vrouwen

img_3640

Hardlopen voor vrouwen? Is dat anders dan hardlopen voor mannen dan? Jazeker, zegt Barbara Kerkhof! En omdat Barbara hier veel vragen over kreeg, was dat voor haar ook een aanleiding om er een boek over te schrijven. Over dit boek en haar hardloopleven kwam Barbara afgelopen dinsdag een lezing geven bij Run2Day Leeuwarden.

Barbara vertelde over haar ervaringen met hardlopen. Wat het haar brengt, hoe zij het lopen combineert met werk en een druk gezinsleven en haar project 100daysofdarkrunning om lopers te stimuleren om ook in de donkere dagen te blijven lopen.

Natuurlijk kon Barbara in een uur lang niet alle ins en outs vertellen. Daarvoor moet je echt haar boek lezen. Dit staat vol met interessante info en tips over voeding, kleding, training en schoenen voor zowel de beginnende als de meer ervaren loper.

Na de lezing mocht ik nog een training verzorgen voor Barbara en haar lezers. Ik vond dit super leuk om te doen en heb al met Barbara afgesproken om binnenkort naar Arnhem te komen om daar samen te lopen.

Zoek je nog een leuk kerstcadeau? Het boek is hier te bestellen.

 

fullsizerender
Foto: Zout Fotografie

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s