Pushing the boundaries

img_2329

In het boek Los las ik de quote ‘Only those who will risk going too far can possibly find out how far one can go’. Een quote van de dichter T.S. Elliot die mij  sindsdien niet meer los heeft gelaten. Wie mij  goed kent weet dat ik mezelf graag uitdaag. Tijdens het hardlopen denk ik regelmatig na over nieuwe avonturen.

Voor 2017 heb ik al een aantal mooie runs in de planning staan. Zo ga ik met mijn hardloopvriendinnetje Gerda in april naar Berlijn voor de halve marathon. En sta ik in januari aan de start van de halve marathon van Egmond. Maar een echte uitdaging ontbrak nog…

Tot ik op Facebook voorbij zag komen dat op zondag 30 oktober de inschrijving van de Salland Trail opengaat. Natuurlijk kan ik op safe spelen en voor de 25km gaan. Ik heb natuurlijk nog niet veel trail ervaring en de 25km zou ik nog op karakter kunnen finishen. Maar eigenlijk kriebelt het heel erg om de 50km te gaan lopen. Nu zit ik in dubio, speel ik op safe of durf ik de grens op te zoeken?

Eigenlijk wil ik graag het avontuur aan gaan. Ik droom er al heel lang van om een ultraloper te worden. Ik houd van de lange duurlopen en ben bereid om diep te gaan, maar kan mijn lijf het aan?

Ik heb nog een week om de knoop door te hakken. Wat zouden jullie doen? Heeft een van jullie al eens een ultra gelopen?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s