And the winner is…

fullsizerender

Afgelopen zondag kon je lezen dat ik 26 oktober naar het Anita Active event mag voor een CrossFit, hardloop en yoga training. En dat ik een van jullie mee mag nemen. Er kwamen een heel aantal leuke en enthousiaste reacties binnen via mijn blog, Facebook en Instagram. En de gene die 26 oktober met mij mee mag naar Amsterdam en ook nog een shirt en sportbeha van Anita Active krijgt is:

Gerda van Klaarbergen!

Van harte gefeliciteerd! En leuk dat je met mij mee gaat!

Een reactie op “And the winner is…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s