Winactie: Anita Active Event

fullsizerender

Afgelopen week viel er een super toffe uitnodiging van Anita Active bij mij op de deurmat. Anita Active organiseert op woensdag 26 oktober een CrossFit trainingsmiddag in Amsterdam. En laat CrossFit nou net iets zijn wat ik graag eens zou willen proberen! Ik vind het er altijd super stoer uitzien en het lijkt me ook een goede aanvulling op mijn hardlooptraining.

Voor wie nog niet bekend is met de sportbeha’s van  Anita Active. Ik ben groot fan! Sinds ik de sportbeha’s van Anita Active draag heb ik zelfs met lange duurlopen geen last meer van schuurplekken. En waar andere sportbeha’s je borsten vooral platdrukken, voel ik me met de sportbeha’s van Anita Active eindelijk niet meer een jongetje tijdens het sporten.

anita-active

Maar het wordt nog leuker! Ik mag namelijk 1 van mijn volgers meenemen! Het is een volledig verzorgde middag met een CrossFit training, hardloopclinic en yoga. En je krijgt een sportbeha, een sportshirt en een hapje en een drankje. Wil jij hier graag bij zijn? Laat mij dan voor 1 oktober via mijn Instagram of mijn Facebook weten waarom ik jou moet meenemen.

2 reacties op ‘Winactie: Anita Active Event

  1. Ik wil dolgraag met je de gave crosstraining volgen en ervaringen uitwisselen. Ben momenteel in training voor de halve marathon van Amsterdam. Ben zeer benieuwd naar de nieuwe Anica Active sportbeha en met name naar het verschil met mijn huidige sportbeha. Ben al wat langer op zoek naar een extra training naast het hardlopen, dus misschien is deze crosstraining dé oplossing….. Graag zou ik 26 oktober met je kennismaken, tot dan?!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s