Healthy hotspot: By Kees

img_0759

Ik houd enorm van lekker eten, maar het liefst wel een beetje gezond. En ik kan intens gelukkig worden van een goede kop koffie. Bij By Kees zit je voor beide goed! Ontbijten, lunchen en koffie drinken het kan allemaal bij By Kees. Er is een uitgebreide kaart met een ruime keus aan vegan, glutenvrij en lactosevrij lekkers. Heb je allergieën of intoleranties, dan denkt het personeel goed met je mee.

img_0760

Shame Keesman opende haar zaak afgelopen december in het centrum van Heereveen. En met groot succes! Shame studeerde Interior Design voor ze als barista aan de slag ging. Dit is duidelijk terug te zien. Het pand is volledig verbouwd naar idee van Shame en ingericht met mooie pure materialen. Er zijn gezellige zitjes gecreëerd en aan de grote tafel is alle ruimte om met je laptop te studeren of te werken. Zelf ben ik groot fan van de hangstoelen die achter in de zaak hangen.

Zelf kom ik regelmatig bij By Kees. Ik ben groot fan van de smoothie met koffie, avocado en banaan. Voor de taartjes van SharpSharp kun je me midden in de nacht wakker maken! De variant met citroen en blauwe bessen is zo lekker. Als ik ga om te lunchen neem ik meestal een soepje. Welke soep er is verschilt, maar hij is altijd vegetarisch en nog veel belangrijker altijd lekker.

img_0773

Wil je ook een keer naar By Kees? Je vindt By Kees aan de Vleesmarkt 10 in Heerenveen. Ze zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 8:00u tot 18:00u en op zondag van 11:00u tot 18:00u.

By Kees op Facebook

By Kees op Instagram

img_0768

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s