Healthy hotspot: Picknickers

IMG_0029

Vandaag wil ik een van mijn favoriete hotspots met jullie delen: Picknickers. Dit is een super leuke biologische foodbar in Terherne. Een heerlijk plekje aan het Sneekermeer, ideaal als break tijdens een fietstochtje door Friesland of wanneer je gewoon even lekker wilt uitwaaien. Ik heb er altijd meteen het vakantiegevoel.

IMG_0041

De soja cappuccino en de cheescake van Picknickers zijn echt een aanrader! Je kunt er ook gezond en lekker lunchen of dineren. Er staan verschillende soepen en salades op het menu, maar ook de boterham pindakaas ontbreekt niet.

IMG_0039IMG_0034

Picknickers organiseert regelmatig events. Zo zijn er in de zomer mini retreats te volgen, waarbij je eerst een yogales hebt en daarna heerlijk relaxt gaat lunchen en is Picknickers 21 oktober onderdeel van de Proef de Kunst route.

IMG_0030

Picknickers is geopend op:

juli t/m september iedere dag van 9:00u tot 21:00u

oktober t/m maart donderdag t/m zondag van 11:00u tot 21:00u

Picknickers op Facebook

Picknickers, Utbuorren 54 Terherne

 

IMG_0033

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s