Healthy hotspot: Fruitbar Sis

IMG_9967

 

Regelmatig ga ik wat met vriendinnen eten of drinken in de stad en het liefst neem ik dan iets gezonds. Dit was tot een aantal jaar geleden nog best een uitdaging in Leeuwarden, maar inmiddels is daar verandering in gekomen en komen er steeds meer healthy hotspots bij. Fruitbar Sis is daar een van.

IMG_9208

In april van dit jaar startte Siska de Vries haar fruitbar aan het Naauw in Leeuwarden. Eerder nam zij Andere Koffie over wat zij in het voorjaar omtoverde in een hippe, frisse fruitbar. Siska deed het idee voor de fruitbar op tijdens haar werk op het mooie Curacao. Daar genoot ze van de vele lekkere Batido’s, zoals ze de verse fruit smoothies op het eiland noemen. Ze besloot dit concept naar Leeuwarden te brengen. En met succes!

Bij Fruitbar Sis kun je genieten van smoothies en sapjes, maar ook voor een lunch is dit een heel geschikt adres. Op de kaart staan verschillende wraps, salades en yoghurts. Ook aan de zoetekauw is gedacht met vers gemaakt bananenbrood en brownies. Wanneer je vegan, glutenarm, suikervrij of lactose-vrij eet heb je bij Fruitbar Sis ruime keus.

IMG_8971

Fruitbar Sis

Naauw 5

8911 HW Leeuwarden

058-2503909

Fruitbar Sis op Facebook

IMG_9965

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s