RunShortyRun: But not today

IMG_7403

De oplettende lezer was het misschien al opgevallen, er werd deze week niet veel gerend of gesport door mij. Ik begon de maandag nog met een rondje van 10km. In een easy tempo, want ik had al de hele week er voor last van mijn scheen en kuit. De 10km liep ik best lekker al voelde ik mijn kuit en scheen wel op de achtergrond zeuren. ’s Avonds bij de masseur werd mijn vermoeden bevestigd, ik had een beginnende shin splint. Het masseren verlichte de pijn wel, maar kon mijn blessure natuurlijk niet wegtoveren. Met een lichte paniek stapte ik op de fiets naar huis. Zou dit mijn marathon in gevaar brengen?

Na een nacht slapen, stond ik dinsdag met frisse moed op, er was nog geen man overboord, ik moest gewoon even gas terugnemen. Best lastig voor mij als ADHD’ er, maar niet onmogelijk.

Alleen besloot mijn lichaam dat alleen een shin splint niet genoeg was… Ik kreeg dinsdag overdag al behoorlijke buikpijn en voelde me gigantisch moe, maar na een paar uur slapen besloot ik dat ik toch echt zelf mijn bootcamp training wilde geven. Dit was de eerste keer dat ik de dinsdaggroep les ging geven en ik was vast besloten er een leuke training van te maken. Voor de les een paar paracetamol er in en knallen maar! De training was erg leuk, wat een gezellige groep mensen zeg! Met een goed gevoel ging ik weer naar huis.

IMG_7422

Helaas was dit goede gevoel van korte duur, want eenmaal thuis kwam de pijn keihard terug. Ik kon nog maar een ding denken: slapen, ik wil slapen… Alleen kwam er van dat slapen niet zoveel door de pijn. Woensdag en ook donderdag bracht ik in bed en op de bank door. Donderdagochtend ben ik bij de huisarts geweest en waar ik gelukkig wat medicatie tegen de krampen kon krijgen. Verder moet de MaagLeverDarm arts binnenkort uitzoeken waar de buikpijn en mijn andere klachten vandaan komen.

IMG_7426

Vrijdag heeft de fysio zich nog over mijn scheenbeen gebogen. Hij stelde dezelfde diagnose als de masseur en adviseerde mij ook om even gas terug te nemen. De rest van de week heb ik het daarom maar rustig aan gedaan. Hopelijk volgende week weer wat meer actie voor mij!

Een reactie op “RunShortyRun: But not today

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s