Following my dreams

IMG_6580

Al langere tijd liep ik rond met het plan om naast mijn baan als opvoedondersteuner meer met sport en gezondheid te gaan doen, maar allerhande vragen en onzekerheden hielden mij tegen. Als ik het met mensen had over mijn dromen kreeg ik regelmatig de vraag: ‘wat houd je tegen’ en ‘wat kan er mis gaan’. Eigenlijk had ik hier niet echt een antwoord op.

In april kreeg ik de kans van Run2Day om te starten met het geven van hardlooptrainingen. Iets wat ik sinds die tijd met veel plezier doe. Daarna werd ik in mei aangenomen als instructeur bij The Bootcamp Club, waar ik vanaf zondag 2x in de week trainingen ga geven. En startte ik met de opleiding tot Bootcamp instructeur bij de AALO. Dit alles maakte dat ik de knoop door durfde te hakken en mezelf in heb geschreven bij de Kamer van Koophandel. Vanaf afgelopen donderdag ben ik de trotse directrice van Shorty Moves.

Ik wil me de komende tijd verder blijven ontwikkelen op het gebied van sport en voeding. En hoop op termijn nog meer leuke trainingen, workshops en coachen te mogen geven. Wie weet wat voor mooie dingen er nog meer op mijn pad komen.

Follow your dreams, they know the way…

 

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/15903557/?claim=yg4sd8urkcn”>Follow my blog with Bloglovin</a>

2 reacties op ‘Following my dreams’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s